Xiaomi вже знає, які смартфони планує випускати через 10 рокі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора генеральний директор Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) виступив в університеті Цінхуа (Tsinghua University), повідавши про майбутні плани компанії.

Він заявив, що він оптимістично налаштований з приводу мереж п’ятого покоління, штучного інтелекту та Інтернету речей, який в Xiaomi вважають “наступним поколінням суперінтернету”.

Лей Цзунь зазначив, що Xiaomi вже має на наступні 10 років стратегію для розвитку напрямків смартфонів, а також AIoT (штучного інтелекту та Інтернету речей), причому дана стратегія зосереджена саме на смартфонах, хоча Xiaomi випускає далеко не тільки телефони. Дев’ять років тому, коли Xiaomi заснували, її творці вирішили вибрати 100 галузей, почавши спочатку копіювати чужі рішення, а потім популяризувати більш доступні і вже інноваційні продукти Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На заході було поставлено питання про те, чи буде в майбутньому ціна смартфонів Xiaomi визначатися ціновою політикою Huawei. Лей Цзюнь відповів, що цього не буде ніколи, а також додав, що висока ціна не завжди означає кращу якість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.