Назріває скандал за участі Meizu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанію Meizu в минулому році почали хвалити за те, що вона випустили непогану лінійку Meizu 16, у якій не вистачало тільки модуля NFC. До цього вийшов непоганий смартфон Meizu 15, а нещодавно компанія провела експеримент з Meizu Zero, який провалився.

Незабаром очікується вихід Meizu 16s, який здається досить цікавим флагманським смартфоном, але на вихідних у Мережі з’явилася інформація про те, що Meizu фактично не думає про своїх користувачів за межами Китаю.

Користувач офіційного форуму Meizu на ім’я Олександр, який є дилером смартфонів Meizu, а також їх користувачем, опублікував звернення до представників компанії. У ньому він повідомив, що глобальна версія Meizu 15, яка вийшла в квітні, за рік не отримала жодного оновлення. Смартфон Meizu 16, випущений в серпні, отримав лише одне невелике оновлення. Крім того, глобальний форум прошивки Flyme закритий. Отримати якусь консультацію від розробників неможливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На подив Олександра, його повідомлення, яке за 12 годин, набрало 7000 переглядів і 400 коментарів, було видалено адміністраторами форуму.

З таким підходом Meizu не варто розраховувати на поліпшення своїх позицій на ринку смартфонів. Офіційних коментарів поки не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.