Смартфон Realme 3 Pro зможе протиставити Redmi Note 7 Pro більш продуктивну платформу і дуже швидку зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Realme, що належить Oppo, зміг з першого свого смартфона показав, що стратегія була обрана правильно. Продажі бренду ростуть, як на дріжджах, що обумовлено співвідношенням ціни і параметрів апаратів Realme.

У березні бренд представив модель Realme 3, яку можна назвати прямим конкурентом для Redmi 7, а буквально днями ми дізналися, що незабаром вийде і модель Realme 3 Pro, яка буде конкурувати з Redmi Note 7 Pro.

Якщо вірити свіжим даними, новинка Realme буде як мінімум більш продуктивною, так як буде заснована на SoC Snapdragon 710.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, смартфон отримає підтримку новітньої версії швидкої зарядки VOOC 3.0, так що зможе за менш ніж півгодини заряджатися з нуля до 75%.

Що цікаво, основна камера буде не 48-мегапіксельною, як зараз майже у всіх. Головним датчиком буде Sony IMX519 роздільною здатністю 16 Мп. Такий же встановлений, наприклад, в OnePlus 6T. Що стосується пам’яті, оперативної буде від 3 до 6 ГБ, а флеш-пам’яті — від 32 до 64 ГБ. Про ціну даних немає, але раніше говорили про 190 доларів (5 100 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.