Викриття тривають. Глава Redmi позбавив шанувальників надії на народний флагман з висувною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в лютому виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) пообіцяв шанувальникам бренду Redmi випуск смартфона на основі однокристальної системи Snapdragon 855.

Сам топ-менеджер подробиць тоді не повідомив, але Redmi на Snapdragon 855 з тих пір встиг обрости чутками. Передбачається, що смартфон вийде під назвою Redmi Pro 2 і отримає фронтальну камеру в невеликому висувному модулі, що дозволить зробити смартфон безрамковим. У мережі навіть з’явилися живі фото, але потім виявилося, що це всього-на-всього однин зі смартфонів Energizer.

Сьогодні віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) розвіяв частину чуток і позбавив шанувальників бренду надії на народний флагман з висувною камерою. У соціальній мережі Weibo він відреагував на чутки про дизайн з висувною камерою коротко: «Цього не станеться».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лу Вейбинг також відзначив у «Декларації незалежності Redmi», що бренд фокусується на високоякісних і доступних продуктах, а потім «оголосив війну» занадто дорогим продуктам, але підкреслив, що доступність не є для Redmi приводом знижувати якість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.