Смартфони Pixel 3a і Pixel 3a XL помічені на офіційному сайті Google, але вони не з’являться у продажу раніше травня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом мережу заполонили витоки, пов’язані з новими смартфонами Google Pixel 3a і Pixel 3a XL. Здавалося навіть, що апарати будуть офіційно представлені з дня на день. Але в реальності чекати їх варто не раніше середини травня – після Google I/O. Між тим, обидва пристрої знову засвітилися в Мережі, причому на цей раз вже на сайті самої Google.

Якщо точніше, пристрої помічені в Google Play Console, з допомогою якого відстежується установка додатків різними моделями смартфонів. Тут же підтверджуються деякі характеристики моделей (вони поки фігурують під кодовими позначеннями bonito і sargo). Так, обидва побудовані на однокристальних платформах Qualcomm, мають по 4 ГБ оперативної пам’яті, оснащені NFC і працюють під управлінням ОС Android 9.0 Pie.

Роздільна здатність і щільність пікселів екрану молодшої моделі – 2220 х 1080 пікселів і 440 пікселів на дюйм, старшої – 2160 х 1080 пікселів і 400 пікселів на дюйм. За попередніми даними, Google Pixel 3a побудований на SoC Snapdragon 670, а в Pixel 3a XL використовується однокристальна платформа Snapdragon 710.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.