Apple не відмовилася від випуску спадкоємця iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З випуску останнього компактного смартфона Apple, iPhone SE, пройшло вже більше двох років. Багато шанувальників бренду досі чекають виходу його спадкоємця. Як повідомив ресурс PC-Tablet з посиланням на джерела, близькі до заводу Foxconn в Індії, компанія Apple не відмовилася від ідеї випустити iPhone SE 2.

Смартфон дебютує під назвою iPhone XE в третьому кварталі 2019 року. Він отримав дизайн в стилі iPhone X і XS з тонкими рамками і «чубчиком». Екран AMOLED має діагональ 4,8 дюйма. Підтримується розпізнавання осіб Face ID, а сканера відбитків пальців Touch ID, як і домашньої кнопки, не передбачено.

iPhone XE збереже незграбний стиль з алюмінієвою задньою панеллю, добре знайомий користувачам по iPhone SE. Це робить неможливим бездротову зарядку. Задня камера очікується одинарна роздільною здатністю 12 Мп і діафрагмою ƒ/1.8, як у iPhone XR. В основі лежить SoC A12 Bionic.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна iPhone XE стартує від 600 доларів і до 800 доларів (16 200 і 21 500 грн.), в залежності від обсягу вбудованої пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.