Meizu 16s вражає своїм зовнішнім виглядом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На популярному ресурсі Slashleaks були оприлюднені свіжі знімки флагманського телефону Meizu 16s. Звичайно, якість фотографій, м’яко кажучи, не найкращий, проте на них можна розгледіти дизайн. Відзначимо, що зовнішній вигляд Meizu 16s вражає.

Перше, що кидається в очі, так це неймовірно тонкі рамки у верхній і нижній частинах дисплея. Розробники представленого пристрою вирішили не йти на поводу у ринку і не стали робити вирізів. Замість цього вони значно зменшили рамки, тому дисплей займає майже всю лицьову частину екрану.

Згідно з попередньою інформацією, Meizu 16s обзаведеться AMOLED-екраном, діагональ якого складе 6,2 дюйма. Сканер відбитків пальців, як заведено, буде встановлений прямо під дисплей. Працювати представлений телефон буде на флагманському чіпі Snapdragon 855 в парі з шістьма гігабайтами оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, пристрій отримає основну камеру з роздільною здатністю 48 мегапікселів і 128 гігабайт постійної пам’яті. Нагадаємо, що придбати новинку від Meizu користувачі зможуть вже в кінці квітня поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.