З’явилися зображення дійсно унікального смартфона із двома екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всесвітня організація інтелектуальної власності (WIPO) опублікувала патент компанії Oppo на «електронний пристрій з панеллю дисплея». У патенті описано дві конструкції, причому в обох випадках смартфони мають по два дисплеї, і при цьому вони не є згинаються.

Звичайно ж, масу питань викликає перший варіант, у якого замість висувної фронтальної камери (до неї ми вже потихеньку починаємо звикати) передбачений висувний додатковий екран.

Можна припустити, що даний екран стане в нагоді в тому випадку, коли користувачі хотіли б займати додатковою інформацією основний дисплей, але при цьому їм потрібно постійно мати доступ до різних функцій. Наприклад, в іграх на другому дисплеї може відображатися карта або кнопки швидкого доступу. А при перегляді фільму на другому екрані будуть виводитися повідомлення. Але наскільки це затребуване – вже інше питання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Выдвижной экран вместо камеры. Изображения действительно уникального смартфона

При цьому фронтальну здвоєну камеру і динамік на зображенні зобразили прямо на рамці основного екрану, у що віриться насилу, так як для них просто не залишиться місця.

Выдвижной экран вместо камеры. Изображения действительно уникального смартфона

Друга модель також має додатковий екран, який зміщується вбік, при цьому корпус отримав звичну конструкцію слайдера. Цей дизайн не є принципово новим, так як схожі телефони із qwerty-клавіатурою замість другого екрану виходили і 10 років тому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.