Нарешті з’явилися якісні фотографії флагмана Meizu 16s

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Slashleaks вже кілька разів публікували зображення флагманського смартфона Meizu 16s, тільки в цей раз нам, нарешті, пропонують не «картинки, зроблені на тапок», а якісні фотографії у високій роздільній здатності.

Обидві фотографії зроблені на поточний флагман компанії, Meizu 16th Plus. Смартфон зображений у білому колірному варіанті, причому навіть білий колір рамок не робить їх візуально як завгодно великими, а навпаки — підкреслює, наскільки красивим і симетричним вийшов пристрій, а також що камеру і динамік можна вбудувати навіть у рамку крихітної ширини. У багатьох смартфонів, які оснащені чубчиками і краплеподібними вирізами під фронтальну камеру, нижня рамка більше, а в даному випадку нижня і верхня рамки однакової ширини. На темному екрані видно місце, де розташовується вбудований дактилоскопічний датчик.

Друга фотографія показує, де насправді буде розташовуватися логотип компанії Meizu, але остаточно зрозуміти, чи буде в основній камері два або три модулі, досі не можна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Meizu 16s може відбутися вже наступного тижня, а вихід пристрою очікується 29 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.