Apple відпочиває: Xiaomi продає неймовірний Redmi Note 7 за копійки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi звикла шокувати публіку низькими цінами на свої пристрої, але з виходом чергової новинки вона перевершила саму себе, встановивши гранично низьку ціну на смартфон Redmi Note 7. У Китаї даний смартфон поширюється за копійки, адже Xiaomi продає його менш, ніж за 5 500 гривень.

Бюджетного короля Xiaomi фанати компанії полюбили зовсім не дарма, адже за таку помірну ціну можна отримати просунутий пристрій з каплевидним вирізом в дисплеї діагоналлю 6,3 дюйма і роздільною здатністю в 2340 х 1080 пікселів, яке до того ж і захищеним захисним склом Gorilla Glass 5.

Сучасний мобільний ринок практично не здатний запропонувати таке ж буйство характеристик за настільки доречну ціну, адже замовивши смартфон Redmi Note 7 прямо з Китаю за 4000 – 4500 гривень, будь-який українець отримає у володіння просунутий гаджет, оснащений 3 ГБ оперативної і 32 ГБ основний пам’яті. Власники цієї новинки зможуть похвалитися підтримкою ОС Adnroid 9.0, акумулятором ємністю в 4 000 мАг, роз’ємом USB Type-C, а також рідкісним нині 3,5-мм джеком для навушників. У порівнянні з пропозицією Xiaomi, пристрої корпорації Apple просто відпочиває, так як за вельми прийнятну ціну можна дозволити собі досить потужний пристрій, що не відстає за характеристиками від багатьох флагманів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.