Смартфон Oppo Reno Lite отримає екран більшої діагоналі, ніж Oppo Reno

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент невідомо, скільки версій буде у смартфона Oppo Reno. Раніше з’являлася інформація про стандартну версію, про більш доступну Oppo Reno Lite. Також подейкують про 5G-версії і спеціальне видання, створене за участю Lamborghini.

В базі даних TENAA опублікували інформацію про смартфони PCAM10 і PCAT10, які, за чутками, є різновидами смартфона Oppo Reno Lite.

Смартфон оснащений подвійною основною камерою, модулі якої розташовані вертикально в центральній верхній частині задньої панелі. Нижче розташовується дактилоскопічний датчик. У цієї моделі камера не буде висувною, вона врізана у верхню частину екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 16 і 2 Мп, тоді як Oppo Reno і Oppo Reno Standard Edition будуть оснащені 48-мегапіксельними датчиками зображення.

Об’єм оперативної пам’яті становить 4 або 6 ГБ, ємність флеш-пам’яті дорівнює 128 ГБ. Цікаво, що РК-екран Oppo Reno Lite матиме діагональ 6,5 дюйма, тоді як в старших версіях використовується панель OLED діагоналлю 6,4 дюйма.

Передбачається, що в якості однокристальних системи виступить Helio P70, а не на Snapdragon 710, як стверджував тест AnTuTu.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.