Представлений перший смартфон Nokia з отвором в екрані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, сьогодні у Тайвані відбувся дебют першого смартфона HMD Global з фронтальною камерою, врізаної прямо в екран, як у флагманської лінійки Samsung Galaxy S10. Ним стала модель під назвою Nokia X71.

Згідно з останніми витоками, на міжнародний ринок модель вийде під назвою Nokia 6.2, хоча раніше ходили чутки про назву Nokia 8.1 Plus.

Как Samsung Galaxy S10, но вдвое дешевле. Представлен первый смартфон Nokia с отверстием в экране

Ще однією особливістю стала потрійна основна камера. Основний модуль поєднує роздільну здатність 48 Мп, оптику Zeiss і діафрагму f/1.8, також є ширококутний модуль роздільною здатністю 8 Мп і 5-мегапіксельний модуль для визначення глибини. За замовчуванням використовується режим роздільною здатністю 12 Мп, який об’єднує інформацію з основного модуля по чотири пікселі в один, але є і режим зйомки в усі 48 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Как Samsung Galaxy S10, но вдвое дешевле. Представлен первый смартфон Nokia с отверстием в экране

Смартфон отримав дисплей діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю 2316х1080 пікселів, селфі-камеру з роздільною здатністю 16 Мп, дактилоскопічний датчик на скляній задній панелі, акумулятор ємністю 3500 мА·год з швидкою зарядкою потужністю 18 Вт, SoC Snapdragon 660, 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті.

На смартфон встановлена операційна система Android 9.0 Pie без додаткових оболонок. Продаж Nokia X71 в Тайвані почнуться 10 квітня за ціною 388 доларів (10 600 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.