За місяць Xiaomi виробила понад 1,5 мільйона смартфонів Mi 9 і Mi 9 SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З самого початку Xiaomi відчувала великі проблеми з виробництвом моделей серії Mi 9: попит настільки перевищував пропозицію, що компанії довелося докласти чимало зусиль для організації безперебійних поставок. Тут було все: і екстрений запуск складського виробництва на другому заводі (спочатку цим займалася виключно Foxconn, потім приєдналася BYD), і визнання власних помилок, пов’язаних з менеджментом, і навіть скасування продажу. Тепер всі проблеми, здається, позаду: за місяць компанії вдалося виробити 1,5 мільйона смартфонів Mi 9 і Mi 9 SE. Глава Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) слів на вітер не кидає: як він обіцяв, так і вийшло.

Адже до цього він говорив, що сам вирушить на складське виробництво, якщо Xiaomi не вдасться досягти заявленої мети за обсягами поставок. Толі проблеми з менеджментом вдалося вирішити досить швидко, то звичайні працівники заводів не сильно хотіли попрацювати на одному конвеєрі з великим начальником, але мета досягнута — всі можуть розслабитися.

Попутно наголошується, що із загального числа вироблених смартфонів на частку Mi 9 припадає понад 1 мільйон. Тобто розподіл Mi 9 і Mi 9 SE – приблизно 70% на 30% на користь старшої моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.