Samsung Galaxy A90 з висувною фронтальною камерою і потрійною основною позує на офіційному рендері

Джерело з позначкою «ексклюзив» опублікувало офіційний рендер смартфона Galaxy A90. Офіційна прем’єра цієї флагманської моделі відбудеться 10 квітня, але розглянути апарат можна вже зараз.

Samsung Galaxy A90 — перша модель компанії з висувною фронтальною камерою. Тому на екрані немає ні «врізок», ні вирізів. Сама фронталка не демонструється, але видно, що висувний модуль розміщений рівно по центру верхньої грані. Вільний від камери дисплей займає максимум площі фронтальної панелі — явно більше 90%, хоча точні дані на цей рахунок з’являться лише після анонсу. Також можна помітити, що сканер відбитків пальців інтегрований в дисплей.

На тильній панелі — розміщена по центру основна камера, що складається з трьох датчиків і об’єктивів. Характеристики її теж не повідомляються, але можна думати, що вона буде близька до камери Galaxy S10, хоча б частково.

Поряд з Galaxy A90 десятого квітня Samsung представить ще три моделі: Galaxy A20e, Galaxy A40 і Galaxy A60. Рендери першого ми вже наводили раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.