Інсайдери показали неймовірні рендери Oppo Reno Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У середу, 10 квітня, пройде офіційний анонс флагманської лінійки телефонів Oppo Reno. Однак, інсайдери вже показали досить якісні рендери Oppo Reno Lite. На зображеннях пристрій продемонстровано в різних градієнтних кольорах.

Лицьова сторона примітна широкоформатним екраном, у якого відсутні вирізи і отвори, але є невеликий підборіддя в нижній частині. Фронтальна камера буде розміщена в спеціальному що виїжджає механізмі. На тильній стороні присутня основна камера з двома модулями. Варто зазначити, що вона не випирає з корпусу, а це досить незвично в наші дні.

За попередніми даними полегшена версія Oppo Reno отримає AMOLED-дисплей з діагоналлю 6,4 дюйма, а також сканер відбитків пальців, встановлений прямо під дисплей. Серцем телефону стане чіпсет Snapdragon 710, тактова частота якого складає 2,2 ГГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачам на вибір представлять дві версії з шістьма гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами постійної пам’яті, а також з вісьмома гігабайтами оперативної пам’яті і 256 гігабайтами ПЗУ. Акумулятор у смартфона досить потужний – 3650 мАг. З коробки девайс буде працювати на дев’ятому поколінні ОС Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.