Xiaomi Redmi X найкращий в світі смартфон за своїми характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На опублікованій в мережі фотографії можна побачити, як виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь тримає в своїх руках смартфон Redmi X. Корпус телефону виконаний зі скла і металу, а на верхньому торці можна розгледіти повноцінний 3,5 мм роз’єм для підключення навушників і інших додаткових гаджетів. У верхній частині дисплей є невеликий, схожий на краплю виріз під фронтальну камеру, тоді як знизу є відступ значного розміру.

Смартфон Xiaomi Redmi X оснащений OLED-екраном, тому сканер відбитків пальців знаходиться не на тильній кришці, а прямо в дисплеї. Це величезний плюс для всіх тих, хто любить новітні технології. Не можна не помітити, що даний флагман буде коштувати близько $ 350. Базова версія новинки отримає 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, тоді як просунутої приписують 8 Гб оперативної пам’яті і 128 ГБ ПЗУ.

Повідомляється, що смартфон все ще перебуває в стані інженерного зразка, тому до моменту виходу на ринок його зовнішній вигляд може змінитися. Відомо, що апаратною основою флагмана є восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, який доповнений графікою Adreno 640. Таке «залізо» дозволяє телефону встати в один ряд з топовими телефонами дорожче в 2 – 5 разів, і це робить його найкращим на ринку по співвідношенню ціни і якості. Офіційний анонс Xiaomi Redmi X очікується в червні 2019 року, але він може бути зміщений, якщо буде потрібно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.