Випущено новий Xiaomi Mi 9, але його неможливо купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава відділу нової продукції Xiaomi Ван Тен в своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Weibo заявив про те, що компанія успішно створила новий флагманський смартфон, але на ринок він не вийде. Новинка являє собою особливу версію Xiaomi Mi 9, яка має білий колір, а обведення навколо одного з об’єктивів на тильній частині забарвлена ​​в блакитний колір. Повідомляється, що спочатку планувалося створити таке колірне рішення і запустити його в продаж, але потім від цієї ідеї відмовилися.

Як повідомило офіційне джерело, у компанії-виробника немає планів щодо виведення на ринок нових забарвлень флагмана Xiaomi Mi 9, але чому – не уточнюється. Відзначається, що купити даний смартфон топового рівня в білому кольорі можливо виключно всередині компанії, будучи її співробітником. Простіше кажучи, таке колірне рішення є виключно тим, хто працює всередині Xiaomi. На тлі цього цілком собі очевидно, що через таку високу ексклюзивності незабаром такі версії флагмана можуть почати продавати з величезною націнкою.

Забарвлення нового Xiaomi Mi 9 в білому кольорі дуже нагадує таку в преміальної версії Samsung Galaxy S10 +, тому не можна виключати, що співробітники китайської компанії її просто скопіювали. Не виключено, що одного разу в майбутньому, тобто вже в другій половині 2019 року, виробник змінить своє рішення і зробить біле забарвлення флагмана доступною для покупки всім бажаючим, але сподіватися на це занадто сильно не варто, тому що це лише припущення, а не реальний факт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.