Categories: Смартфони

Список смартфонів Xiaomi, які оновлять до прошивки MIUI 11 в 2019 році

Share

В першу чергу прошивку MIUI 11 отримають власники найновіших і дорогих смартфонів Xiaomi, тоді як потім, поступово, новітнє програмне забезпечення отримуватимуть більш старі моделі, випущені на ринок 2 – 3 роки тому. Відомо, що в новій операційній системі розробники вирішили зробити основну ставку на підвищення швидкості роботи, редизайн безлічі елементів, зміну іконок стандартних додатків, збільшення часу автономної роботи, додавання темної теми оформлення (Dark Mode) і посилення безпеки.

Як стало відомо від офіційного джерела, китайська корпорація Xiaomi оновить до прошивки MIUI 11 наступні моделі смартфонів з модельного ряду Mi: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 EE, Mi Mix 3, Mi Mix 3 5G, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi 6, Mi 6X, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5с, Mi 5X, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3 і Mi Play. Якщо говорити про бюджетні телефонах з лінійки Redmi, то на апдейт можуть розраховувати Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2, Redmi 7, Redmi Note 7 і Redmi Note 7.

Крім того, до прошивки MIUI 11 виявляться оновлені всі смартфони Xiaomi, які вона випустить на ринок в нинішньому році, в тому числі Mi Note 4 і Mi Max 4. Очікується, що презентація цієї операційної системи відбудеться вже в травні, тоді як перші тестові її збірки побачать світ на початку червня. Що стосується релізу фінальних білдів, то вони повинні стати доступні всім користувачам вже на початку осені, тобто у вересні. Втім, для деяких моделей реліз нової прошивки затримається до листопада-грудня, але всі телефони зі списку вище гарантовано отримають нову ОС до кінця 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024