Samsung Galaxy Note 10 побореться з Huawei P30 Pro в рейтингу DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добре відомий і зарекомендував себе інсайдер під ніком Ice Universe, на якого часто посилаються авторитетні видання, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter свіжу порцію інформації, що стосується смартфона Samsung Galaxy Note 10.

Джерела вже кілька разів повідомляли, що зовні Samsung Galaxy Note 10 буде дуже схожий на смартфон Samsung Galaxy S10+ з підтримкою мереж п’ятого покоління. Можливо, трохи зміниться розмір екрану і ширина рамок, але в цілому дизайн буде таким же. Фронтальна камера, врізана в дисплей, також буде подвійною. Схожість продовжиться і на задній панелі, де у обох смартфонів очікується наявність чотирьох датчиків зображення в основній камері.

У ній-то і буде головна відмінність Samsung Galaxy Note 10 від Samsung Galaxy S10+, якщо вірити інсайдеру, який стверджує, що новий планшетофон отримає збільшені датчики зображення. Це дозволить підвищити якість одержуваних на смартфон знімків і поборотися за звання лідера в рейтингу DxOMark зі смартфоном Huawei P30 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, Samsung досить витончено відповіла на колючі жарти в стилі «смартфон Samsung Galaxy не може фотографувати Галактику».

Samsung Galaxy Note10 вийде в серпні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.