Гарний ролик демонструє Samsung Galaxy Note 10 без «чубчиків» і вирізів, але з вбудованою в стилус камерою для селфи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилося відео, яке демонструє як може виглядати смартфон Samsung Galaxy Note 10, анонс якого очікується в серпні. Концепт створений відомою групою дизайнерів DBS Designing на основі останніх чуток і витоків про майбутній флагман.

Смартфон укладений в корпус зі скла і металу, як і серія Galaxy S10. На задній панелі видна камера з чотирма модулями для зйомки, як у Galaxy S10 5G. Сканеру відбитків пальців не видно, ймовірно, він вбудований під екран.

Сам екран майже повністю безрамковий. У нього немає ні «чуба», ні отворів під фронтальну камеру. Остання розміщена в стилус, який можна злегка висунути з паза в корпусі, щоб зробити селфи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На нижній грані розташований порт USB Type-C, мікрофон, динамік і роз’єм для навушників 3,5 мм, Отвір під стилус S Pen теж розташований знизу, так що висувати камеру теж доведеться знизу. Камера, до речі, подвійна. Патент на подібний стилус у Samsung вже оформлений. Смартфон показаний в декількох кольорах корпусу, включаючи сірий, білий, чорний і синій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.