Знову: У Samsung Galaxy S10 виявлений серйозний дефект

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська корпорація Samsung зовсім недавно, 8 березня 2019 року, запустила в продаж свої фірмові флагманські смартфони нового покоління, які отримали передове технічне оснащення і масу інших особливостей. Проте, з кожним днем ​​в мережі з’являється все більше інформації про те, що в Samsung Galaxy S10 міститься серйозний дефект, який заважає повноцінно користуватися мобільним пристроєм. Він стосується роботи мережі LTE 4G, причому будь-який незалежно від того, на якому діапазоні вона працює.

Так, як повідомляють деякі власники даного смартфона, дуже часто їх мобільний пристрій в особі Samsung Galaxy S10 не може підключитися до мереж 4G LTE. В такому випадку нічого просто не відбувається, тобто телефон не приймає такий сигнал. Також є скарги на нестабільне з’єднання, при якому сигнал постійно перескакує з 4G на 3G, а потім, через кілька секунд, повертається назад. Найбільше на таку проблему скаржаться жителі США і Китаю, де продається модель флагмана з чіпом Snapdragon 855.

Швидше за все, в модемі Snapdragon X50, який встановлений в китайську і американську версії Samsung Galaxy S10, міститься якийсь дефект, який заважає повноцінно працювати в мережах 4G LTE. Він може носити як апаратне походження, так і програмне. В останньому випадку розробникам буде досить доопрацювати прошивку смартфона, позбавивши всіх власників даного телефону від такої проблеми. Якщо мова йде про дефект на рівні технічного оснащення, то без звернення до сервісного центру явно не обійтися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сама компанія Samsung поки що ніяк не коментує такі неполадки, з якими зіткнулися власників її фірмових смартфонів топового рівня. Деякі користувачі Galaxy S10 стверджують, що їм вдалося вирішити проблему самостійно. Для цього вони перейшли в інженерне меню і відключили підтримку смуг 25 і 41, однак робити цього не рекомендується, тому що завжди існує ймовірність виходу телефону з ладу. Найкраще дочекатися офіційного коментаря від виробника, а потім нової прошивки One UI, яка виправить цей сумний дефект.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.