Король ночі: Huawei P30 обійшов iPhone XS по всіх параметрах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка вражає якістю і опрацюванням всіх функцій.

Довгий час флагманський смартфон Apple iPhone XS вважався іконою мобільного ринку, проте, презентація Huawei P30 показала, що новий суперник «яблучного» пристрою обійшов його за всіма параметрами. Звання «Короля ночі» отримав ще попередник новинки Huawei P20 Pro завдяки неймовірній якості нічної зйомки, а поліпшені сенсори камер, яких в оновленому гаджет цілих чотири, підвищили цю планку ще вище. Не забули китайці і про принади дизайну, порівнявши безрамковий екран свого флагмана з корпусом iPhone XR і iPhone XS.

Як з’ясувалося, навіть модель P30 володіє меншими рамками навколо дисплея, ніж флагманські смартфони від Apple, а P30 Pro і зовсім підняв якість даної характеристики до небувалих висот, адже рамка зверху його дисплея становить всього лише 2,2 мм. Крім того, навіть не флагманська версія новинки від Huawei перевершує iPhone XR в плані автономності, так як в «яблучному» гаджет встановлений акумулятор ємністю в 3174 мАг, а P30 і P30 Pro можуть похвалитися батареями об’ємом в 3650 мАг і 4200 мАг відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Така сама ситуація і з дисплеями нових смартфонів від Huawei: екрани P30 і З30 Pro отримали не тільки підвищену яскравість, але і зменшене енергоспоживання, в порівнянні з такими в iPhone XR і iPhone XS.

Що стосується продуктивності, то і в цьому питанні китайські флагмани можуть сказати: «викуси, Apple», завдяки тому, що P30 Pro отримав в якості «мотора» фірмовий Kirin 980, а для європейського ринку пристрої будуть поставляти з флагманським Snapdragon 855. Цілком очевидно , що ціна такого очікуваного гаджета також виявиться набагато нижча цінника на iPhone XS, тому його повна капітуляція в плані продажів залишається лише питанням часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.