Categories: Смартфони

Ранній користувач складного Samsung Galaxy Fold поділився враженнями

Share

До виходу в продаж складного смартфона Samsung Galaxy Fold з гнучким дисплеєм залишилося близько місяця. Тим не менш, деякі щасливчики вже отримали можливість користуватися ним. Одним з таких ранніх користувачів виявився Мішаль Рахман (Mishaal Rahman), головний редактор авторитетного ресурсу XDA Developers. Він відповів на цікаві запитання на своїй сторінці в Twitter.

Він підтвердив, що європейська версія Samsung Galaxy Fold теж заснована на SoC Snapdragon 855, а не фірмовій платформі Exynos. Але також підтверджена окрема модель з підтримкою LTE.

Смартфон не складається повністю «плоско», між половинками залишається невеликий зазор. Що стосується складки на екрані, то вона помітна, але не дуже сильно. Її можна відчути пальцем, а коли екран включений і яскравість перевищує 70%, то стає майже непомітна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон можна відкрити неповністю і зафіксувати на потрібному куті, але екран при цьому залишиться вимкнений і використовувати смартфон в такому режимі не вийде.

Зовнішній екран виконує всі функції, звичні для смартфонів на Android. Домашню сторінку, можна налаштувати по-різному для двох режимів.

Смартфон трохи пригальмовує при відкритті-закритті, поки ця проблема не виправлена. Затримка виникає при перемиканні інтерфейсу з зовнішнього дисплея на внутрішній, і назад. Приміром, Chrome не завжди малюється заново в повноекранному режимі при відкритті. Веб-сторінки спочатку повинні вивестися на невеликій ділянці внутрішнього смартфона, а потім відмальовуються на повний екран. Це займає кілька секунд.

Смартфон підтримує платежі за технологією MST (Magnetic Secure Transmission) через систему Samsung Pay в терміналах без підтримки NFC. На серійний зразок смартфона встановлена фірмова оболонка One UI 1.2. Передбачені спеціальні шпалери.

Окремої згадки заслуговує пам’ять — це перший пристрій з флеш-пам’яттю стандарту UFS 3.0. Швидкість послідовної читання і запису зросла до 1512 МБ/с і 418 МБ/с, це істотно більше, ніж 950 МБ/с і 306 МБ/с у преміальної версії Galaxy S10+ з 12 ГБ ОЗУ.

Samsung планує випустити пристрій в США 26 квітня за 1980 доларів (53 700 грн.). В Європі в цей день почнуть приймати замовлення, а продажі почнуться 3 березня за 2000 євро (61 100 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024