Україна – єдина країна за межами Китаю, де буде продаватися Xiaomi Mi Play

Напередодні компанія Xiaomi провела офіційну презентацію нових пристроїв в українській столиці. Однією з головних несподіванок стала поява смартфона Xiaomi Mi Play. Смартфон створювався для китайського ринку, тому інші держави навіть не чекали його. Примітно, що Україна – єдина країна за межами Китаю, де буде продаватися Xiaomi Mi Play.

Нагадаємо, що представлене пристрій націлене на молоду аудиторію. У нього невеликий дисплей, діагональ якого трохи перевищує 5,8 дюймів, а також схожий на краплю виріз під фронтальну камеру. Серцем пристрою став 12-нанометровий чіпсет MediaTek Helio P35 з вісьмома ядрами, який функціонує на тактовій частоті 2,3 ГГц.

Сенсор для сканування відбитків пальців розташований на задній панелі, а поруч з ним подвійна основна камера. На жаль, NFC відсутня. Акумулятор на сьогоднішній день досить слабкий – 3000 мАг.

Відзначається, що українським користувачам доступні чорна і синьо-фіолетова забарвлення. Вартість пристрою за модифікацію чотири гігабайти оперативної і 64 гігабайти постійної пам’яті становить 4,7 тисячі гривень. Придбати смартфон українці зможуть вже в квітні поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.