17 хвилин на зарядку акумулятора ємністю 4000 мА·год від Xiaomi

В той час, як конкуренти на зразок Oppo або Huawei працювали над власними технологіями швидкої зарядки, Xiaomi довгий час покладалася виключно на технології Qualcomm, реалізовані в однокристальних платформах. Але зараз у компанії з’явилася своя технологія швидкої зарядки, і за анонсованим характеристиками вона значно перевершує аналоги.

17 минут на зарядку аккумулятора емкостью 4000 мА·ч: завтра Xiaomi представит фирменную технологию быстрой зарядки Super Charge Turbo

Повноцінна прем’єра технології відбудеться завтра, але президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin) не зміг утриматися від спойлерів. Судячи з скріншоту фірмового відеоролика, Super Charge Turbo дозволять повністю зарядити акумуляторну батарею смартфона ємністю 4000 мА·год всього за 17 хвилин. Для порівняння, за ті ж 17 хвилин при використанні технології Oppo Super VOOC акумулятор ємністю 3700 мА·год заряджається до 65%.

17 минут на зарядку аккумулятора емкостью 4000 мА·ч: завтра Xiaomi представит фирменную технологию быстрой зарядки Super Charge Turbo

Super Charge Turbo дозволяє передавати до 100 Вт потужності. Конкретно у відеоролику, як пише джерело, здійснювалася зарядка смартфона з наступними параметрами: 18 В і 4,5 А. тобто потужність склала 81 Вт.

Поки немає даних про те, коли і в яких смартфонах з’явиться Super Charge Turbo. Будемо сподіватися, що завтра Xiaomi розкриє всі карти щодо цієї технології.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.