Xiaomi Redmi 7 вразив всіх користувачів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Справа в тому, що хоч Xiaomi Redmi 7 і є бюджетним смартфоном, але він може похвалитися корпусом зі скла, причому не якимось дешевшим, а загартованого Corning Gorilla Glass 5, яке використовується в Samsung Galaxy S9 і багатьох інших флагманів 2018 року. При цьому, телефон доступний для покупки в декількох кольорах, серед яких є і градієнтні. В іншому, мобільний пристрій має 6,26-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1520 на 720 пікселів (HD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 632 з тактовою частотою 1,8 ГГ і графікою Adreno 506.

Реклама

Крім іншого, цей апарат здатний похвалитися подвійною основною (12 Мп + 2 Мп) і одинарною 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами microUSB і 3,5 мм для навушників, сканером відбитків пальців на тильній кришці, окремим слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, 2/3/4 ГБ оперативної і 16/32/64 ГБ постійної пам’яті, а також безліччю інших особливостей, однією з яких є акумуляторна батарея ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки 10 Вт.

Розміри корпусу телефону складають 158,7 x 75,6 x 8.5 мм, тоді як важить він всього 180 грамів. Прямо «з коробки» на Xiaomi Redmi 7 встановлена ​​операційна система MIUI 10. Продажі цього мобільного пристрою вже стартували, але поки що тільки в Китаї, причому він знаходиться в дефіциті. Цей апарат коштує всього $ 110. За такою ціною, як вважають користувачі, кращим на ринку смартфона просто немає, і всі фанати бренду неймовірно сильно раді тому, що їх улюблений виробник електроніки створив такий відмінний електронний пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: