Xiaomi Mi 9 Transparent Edition з 8 ГБ ОЗП затримається через високий попит

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

21 березня компанія Xiaomi представила більш доступну версію флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 Transparent Edition, яка також називається Xiaomi Mi 9 Explorer Edition. Нагадаємо, вона отримала 8 ГБ ОЗУ замість 12 ГБ і таку ж камеру, як у Xiaomi Mi 9.

Вчора повинні були початися офіційні продажі, але за фактом виробник лише почав збір попередніх замовлень. У підсумку ніхто не здивувався, коли на офіційному сайті через якийсь час з’явилося звичне повідомлення, сповіщаюче про відсутність можливості замовити пристрій.

Тим, хто все-таки зміг оформити попереднє замовлення на Xiaomi Mi 9 Transparent Edition з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті, прийшло повідомлення про те, що чекати поставки доведеться не менше 3 тижнів замість раніше обіцяних 7 днів. В принципі, ситуація досить звична для смартфонів компанії Xiaomi, хоча, наприклад, бренд Redmi стверджує, що з її смартфонами така ситуація точно не станеться, так як вони виробляються зі швидкістю більше 5 штук в хвилину.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, нескладно припустити, що Xiaomi в підсумку може випустити і ще більш доступну версію Xiaomi Mi 9 Transparent Edition з 6 ГБ оперативної пам’яті для тих, кому вистачає базової функціональності Xiaomi Mi 9, але не вистачає прозорої задньої кришки. Однак для початку компанії все ж доведеться налагодити виробництво і зробити так, щоб попит не перевищував пропозицію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.