Sony Xperia XZ3 поступився навіть Sony Xperia XZ Premium у тесті DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці лабораторії DxOMark опублікували оглядову статтю, в якій тестується камера смартфона Sony Xperia XZ3, випущеного минулої осені.

В основній камері Sony Xperia XZ3 встановлений 19-мегапіксельний датчик зображення, а діафрагма об’єктива дорівнює F/1,9. Заявлене максимальне значення ISO становить 12800 і 4000 для фото і відео відповідно. Sony Xperia XZ3 може записувати відео з частотою до 960 к/с. На перший погляд все досить непогано, проте пристрій провалив тест DxOMark, набравши в ньому всього 79 балів (76 за фото і за 85 відео). Смартфон поступився у відповідному рейтингу навіть смартфону Sony Xperia XZ Premium, випущеному в 2017 році, який набрав 83 бали (82 за фото і 84 відео).

До мінусів камери в режимі фото віднесли обмежений динамічний діапазон в будь-яких умовах, колірні відтінки і надмірну насиченість при слабкому освітленні, сильні спотворення, дуже помітні галасливі краї, кілька помітних дефектів, відсутність встановленого режиму боке.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При зйомці відео критикували нестабільні текстури в будь-яких умовах, нестабільність квітів і баланс білого в приміщені і при слабкому освітленні, повільний автофокус, деякі помилки відстеження, брак деталей при слабкому освітленні і обмежений динамічний діапазон при яскравому освітленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.