Відео дня: реальний Samsung Galaxy Fold в руках користувача

З моменту презентації Samsung Galaxy Fold пройшов вже майже місяць, але тільки зараз в Мережі з’явився звичайний відеоролик, знятий на інший смартфон, який дозволяє розглянути новинку.

В очі відразу впадає місце вигину основного екрану смартфона, на якому дуже добре видна складка або залом. Наскільки це буде заважати при постійному використанні смартфона, наскільки довговічним буде подібний екран — ці та інші подібні питання не залишають уми рядових користувачів. Не варто також забувати, що цей пристрій буде пропонуватися за ціною майже 2000 доларів (54 тисячы гривень). Подібний екран зі складкою посередині ніяк не асоціюється з преміальним пристроєм.

Залишається сподіватися на те, що це не фінальна версія пристрою, а передрелізний прототип. Можливо навіть, це прототип, який був у використанні досить довго, тому у нього на екрані і помітний цей злам.

Представники ЗМІ відзначали, що Samsung Galaxy Fold після презентації показували тільки на стенді за склом, при цьому освітлення було розміщено так, що подібний дефект могли і не помітити.

Samsung Galaxy Fold надійде в продаж в кінці квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.