Розкрито секрет правильної зарядки смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви хочете, щоб акумулятор гаджета працював довго, доведеться дотримуватись деяких правил.

Щоб телефон відслужив вам довгі роки, потрібно побоюватися не тільки невдалих падінь, але і не забувати про правильну зарядці батареї.

Виробники акумуляторів американської фірми Cadex розписали правила, які повинні дотримуватися всі користувачі телефонів. Перша, і найголовніше умова для повноцінної роботи – не тримайте повністю заряджений телефон підключеним до електричної мережі. Після досягнення 100% заряду він буде отримувати електрику короткими імпульсами, які буду тримати телефон в постійному напруженому стані. Це призведе до швидкого нагрівання батареї, що скоротить продуктивність роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними розробників, гаждету небажано досягати повного заряду. Оптимальний проміжок від 40 до 80%. якщо стежити за відсотками, то життя акумулятора збільшиться в 4 рази.

Щоб рідше користуватися зарядним пристроєм, який рекомендують купувати тільки у фірмових магазинах, слід вимикати Wi-Fi, вибирати енергозберігаючий режим, і не тримати смартфон на холоді.

Виконуючи ці прості приписи, власники сучасних мобільних пристроїв збережуть батарею здоровішою, а значить продовжать термін її служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.