Користувачі хвалять систему навігації Android Q

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останній час ринок смартфонів очолюють повноекранні моделі з дуже вузькими або практично відсутніми рамками, на яких немає місця кнопкам. Багато виробників модифікують свої графічні оболонки на базі Android, щоб зробити управління смартфонами більш простим і інтуїтивним.

В Android 9.0 Pie з’явилася оновлена система навігації на базі жестів. Бета-тестери Android Q, які отримали можливість випробувати нову операційну систему на минулого тижня, повідомляють, що Google продовжила розвивати цей напрям, реалізувавши повноекранні жести.

Користувачі стверджують, що в плані управління смартфони з Android Q дуже нагадують iPhone X. Наприклад, змахування вліво повертає вас до попереднього додатка, а змахування вгору і утримання викликає список запущених додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також повідомляється, що незважаючи на сирий стан операційної системи, всі подібні маніпуляції відбуваються дуже плавно, без будь-яких затримок і пригальмовувань.

Фінальна версія Android Q очікується в серпні, хоча кажуть, що в цей раз Google може випустити нову операційну систему у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.