Samsung Galaxy S11 отримає приголомшливу головну особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Galaxy S10, запущений в продаж минулого тижня, є шикарним в усіх відношеннях, але він містить один значний недолік, який сильно не подобається багатьом користувачам. Цей отвір під фронтальну камеру прямо в екрані. Проте, як стало відомо від надійного джерела, Samsung Galaxy S11, якщо виробник встигне завершити розробку своєї нової технології, виявиться позбавлений такого недоліку. Головною особливістю цього телефону стане дисплей, що займає більше 96% площі на лицьовій частині.

У матрицю екрану виявиться вбудований не тільки сканер відбитків пальців, але ще і повноцінна фронтальна камера. Її встановлять прямо під дисплей таким чином, щоб очі людини її взагалі не бачили. Це дозволить відмовитися від висувної конструкції, а також будь-яких вирізів і отворів під фотокамеру прямо в дисплеї. Таке нововведення абсолютно точно сподобається всім користувачам Samsung Galaxy S11 за смаком, причому, за чутками, перший рік південнокорейська корпорація не збирається продавати будь-кому свої запатентовані OLED-матриці з такою особливістю.

Таким чином, флагман Samsung Galaxy S11, а потім і Galaxy Note 11, може стати першим в світі мобільним пристроєм із вбудованою прямо в екран фронтальною камерою. Подібна особливість гарантовано порадує всіх тих, хто захоче собі купити даний апарат, адже нічого подібного зараз на ринку немає, а якби й було, то всі купували б собі смартфони з такою особливістю. Втім, справа в тому, що матриці з вбудованою в них камерою коштуватимуть ще дорожче нинішніх, а значить собівартість нового флагмана бренду значно зросте.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.