Asus Zenfone Max Plus M2 і Zenfone Max Shot — перші в світі смартфони, засновані на Snapdragon SiP1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про смартфони Asus Zenfone Max Plus M2 і Zenfone Max Shot ми вперше дізналися на початку місяця. Тепер ці апарати представлені, так що можна повноцінно оцінити, що ж це за пристрої.

Зовні апарати є майже повними близнюками. Відмінність лише в основній камері, але і це не відразу впадає в очі.

Asus Zenfone Max Plus M2 и Zenfone Max Shot — первые в мире смартфоны, основанные на Snapdragon SiP1

 

Asus Zenfone Max Plus M2 и Zenfone Max Shot — первые в мире смартфоны, основанные на Snapdragon SiP1

Незважаючи на стандартний дизайн і типові характеристики, новинки Asus унікальні і дуже цікаві. Справа в тому, що це перші в світі смартфони, засновані не на SoC Qualcomm Snapdragon, а на SiP Qualcomm Snapdragon. Якщо точніше, на Snapdragon SiP1. Нове рішення — продукт спільного підприємства Qualcomm і Universal Scientific Industrial. Поки неясно, чи буде дана платформа встановлюватися в смартфони Asus по всьому світу або ж обмежиться поруч ринків. Зокрема, анонсували нові смартфони в Бразилії, де і розташоване те саме СП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сторонні джерела кажуть, що SiP1 за параметрами ідентична SoC Snapdragon 450, тобто це бюджетне рішення. Що ж стосується інших характеристик смартфонів, Max Plus M2 отримав 3 ГБ ОЗУ і 32 ГБ флеш-пам’яті, А Max Shot – 3 або 4 ГБ і 32 або 64 ГБ флеш-пам’яті. Обидві новинки можуть похвалитися окремим від двох слотів SIM слотом для карти пам’яті.

Asus Zenfone Max Plus M2 и Zenfone Max Shot — первые в мире смартфоны, основанные на Snapdragon SiP1

Акумулятори у смартфонів також ідентичні — ємністю 4000 мА·год. Також є порти micro-USB і Android 8.1. Що стосується камер, у Max Plus M2 основна має сенсори роздільною здатністю 12 і 5 Мп, а у Max Shot є ще й восьмимегапіксельний датчик з надширококутним об’єктивом. Екрани у новинок Full HD+ діагоналлю 6,26 дюйма.

Що стосується вартості, Max Shot оцінена в 350 або 445 доларів (9400 або 12000 грн.), а за Max Plus M2 просять 340 доларів (9200 грн.), але настільки високі ціни обумовлені економічними особливостями Бразилії. Якщо смартфони будуть продаватися на інших ринках, там вони будуть істотно дешевше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.