Смартфон Realme 3, званий конкурентом Redmi 7, надходить у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo через свій підрозділ Realme почала продаж бюджетного смартфона Realme 3, який пропонується за ціною 129 доларів (3400 грн.) за версію з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам’яті.

Також передбачена версія з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті, яка коштує 158 доларів (4200 грн.). Виробник відзначає, що це знижена ціна, за якою буде продано всього мільйон смартфонів, після чого вона збільшиться.

Смартфон отримав дисплей діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю HD+ з співвідношенням сторін 19:9, який покритий захисним склом Gorilla Glass 3. Корпус є захищеним від бризків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В якості однокристальної системи виступає MediaTek Helio P70, в здвоєній камері використовуються датчики зображення роздільною здатністю 13 і 2 Мп. Камера показала себе дуже непогано в порівнянні з Samsung Galaxy M20 і Redmi Note 7, у неї є спеціальні режими, включаючи нічний.

Ємність акумулятора становить 4230 мА•год, підтримується 10-ватна зарядка. Фронтальна камера підтримує розпізнавання користувачів по обличчу, є і дактилоскопічний датчик.

Смартфон працює під управлінням ColorOS 6.0 на базі Android 9 Pie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.