45-ватний портативний акумулятор Xiaomi ємністю 10 000 мА•год вийде в березні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс Igeekphone повідомляє про те, що до кінця цього місяця у продаж надійде новий портативний акумулятор Xiaomi ємністю 10 000 мА•год з підтримкою 45-ватної зарядки.

Варто зазначити, що на початку цього року Xiaomi випустила портативний акумулятор Xiaomi ємністю 20 000 мА•год третього покоління, який отримав назву Xiaomi PowerBank 3: High Version. Він підтримує швидку зарядку в обох напрямках при потужності 45 Вт. Xiaomi заявляє, що ви цілком можете заряджати не тільки смартфони та планшети, але також ноутбуки Xiaomi, MacBook і ігрову приставку Switch.

Тепер же нас чекає аналогічний пристрій вдвічі меншої ємності з літій-полімерним акумулятором. Максимальна потужність 45 Вт підтримується через роз’єм USB-C. Роз’єми USB-A можуть працювати в режимах 5 в/2,4 А, 9 в/2 а, 12 В / 1,5 А або 5 в / 3 а, коли одночасно задіяні два роз’єми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повна зарядка акумулятора ємністю 20 000 мА•год відбувається за 4,5 години при використанні 45-ватного зарядного пристрою. Якщо використовувати зарядний потужністю 10 Вт, то процес займе 11 годин.

Час зарядки новинки і ціну ми дізнаємося найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.