Новинка Xiaomi Mi Mix 3S може поступатися попереднику у роздільній здатності фронтальної камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже кілька разів чули про смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який повинен прийти на зміну Xiaomi Mi Mix 3 і Xiaomi Mi Mix 3 5G. Останній, нагадаємо, повинен отримати такі ж характеристики і підтримку 5G.

Джерела сходяться в тому, що зовні Xiaomi Mi Mix 3S буде не дуже сильно відрізнятися по дизайну від Xiaomi Mi Mix 3. Але відрізнити їх відразу все ж можна — за кількістю модулів основної камери. У Xiaomi Mi Mix 3 камера здвоєна з датчиками зображення роздільною здатністю по 12 Мп. А Xiaomi Mi Mix 3S з’явиться окремий третій модуль роздільною здатністю 48 Мп.

За конструкцією мова знову йде про слайдер, який в розкладеному стані відкриває здвоєну камеру. Ось за її характеристиками нові відомості викликають питання. Оригінальний смартфон Xiaomi Mi Mix 3 оснащений здвоєною фронтальною камерою з датчиком зображення роздільною здатністю 24 і 2 Мп. А Xiaomi Mi Mix 3S джерело приписує здвоєну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 12 і 2 Мп. Звичайно, залишається варіант, що джерело щось наплутало.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також йдеться про розпізнавання користувачів по обличчях, підтримку 5G, бездротової зарядки і ціною близько 640 доларів (16900 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.