Смартфон Lenovo Z5 отримав Android 9.0 Pie і нові можливості

Віце-президент компанії Lenovo офіційно повідомив у Weibo про те, що бажаючі вже можуть випробувати прошивку Android 9.0 Pie для Lenovo Z5. В даний момент вона проходить стадію відкритого бета-тестування і представлена в складі оболонки ZUI за версією 10.5.221.

Нові прошивки для Lenovo Z5 приносить з собою всі нововведення, властиві Android 9.0 Pie, зокрема, новий користувальницький інтерфейс, ефекти, звуки, інтуїтивну систему управління, адаптивний акумулятор і адаптивну яскравість екрану.

Також поліпшена система розпізнавання користувачів по обличчу, додані жести 4D U-touch, режим підвищеного енергозбереження в нічний час доби, можливість запуску додатків після розпізнавання обличчя користувача. У камері з’явився режим U Health Camera для підрахунку калорій по фотографії та інші нововведення. Реалізований новий режим налаштування домашнього екрану столу, додана підтримка додаткових макетів робочого столу.

Віце-президент компанії додав, що якщо в ході бета-тестування не будуть виявлені серйозні помилки, то стабільна версія прошивки буде випущена через кілька днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я