Смартфон Redmi Note 7 Pro не створений для купання, але дощем його точно не налякати

Компанія Xiaomi продовжує розкривати подробиці про вже випущений в Індії смартфон Redmi Note 7 Pro, який буде представлений в Китаї 18 березня, причому нова версія отримає ексклюзивні особливості.

Так, зокрема, відома китайська компанія офіційно повідомила, що Redmi Note 7 Pro отримав гідрофобне нанопокриття розробки P2i. Дана компанія співпрацює з виробниками електроніки, надаючи для них запатентований ультратонкі нанопокриття.

При нанесенні покриття використовується плазмове напилення при низькому тиску і кімнатній температурі в вакуумній камері. В результаті створюється дуже міцний шар полімеру, але сам шар в тисячу разів тонше людського волоса. Це напилення надає пристрою гідрофобні властивості, але при цьому воно не перешкоджає скупченню плям та відбитків пальців на екрані.

Дане нанопокриття нанесено на екран і задню панель, яка також є скляною. Смартфон не є водонепроникним, але нанопокриття P2i робить його стійким до бризків. Також смартфон отримав гумові ущільнювачі навколо важливих елементів, так що і короткочасне випадкове влучення його в воду може обійтися без летального результату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.