Categories: Смартфони

OnePlus 7 вразив всіх божевільною ціною

Share

8 березня в одному з великих інтернет-магазинів Європи, який є партнером компанії OnePlus, з’явилася спеціальна сторінка, яка присвячена такому флагману, як OnePlus 7. За рахунок цього вдалося з’ясувати, що мобільний пристрій оснащено 6,5-дюймовим Optic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, а також восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, який доповнений графікою Adreno 640, а також модемом X50, але без підтримки 5G.

На тильній частині корпусу смартфона користувачів чекає потрійна основна камера з роздільною здатністю 48 Мп + 20 Мп + 5 Мп, а на лицьовій розташована одинарна 16 Мп фотокамера. При цьому смартфон OnePlus 7 володіє підтримкою технології розпізнавання особи Face Unlock, що дозволяє використовувати сканер особи, нехай і програмний. Ємність акумулятора флагмана становить 4000 мАг, а ще він підтримує технологію Super Dash Charge, яка забезпечує потужність зарядки 44 Вт, що дозволяє зарядити батарею трохи повільніше, ніж за півгодини.

Якщо найперший OnePlus, «вбивця» флагманів, коштував $ 299, то потім цінник піднімався з виходом на ринок кожної нової моделі. Як вдалося з’ясувати, флагман OnePlus 7 надійде в продаж за $ 569, тоді як модель OnePlus 6T в кінці минулого року була оцінена в $ 549. Однією з особливостей новинки стане висувна з верхнього торця фронтальна камера, і саме через неї, швидше за все, новинка коштує так багато. Придбати флагман вдасться в версіях з 8/128 ГБ і 12/256 ГБ постійної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • А, що ви хочете за топовий процессор, графіку адрено, і хороший екран 300 чи 400 доларів. За все хороше треба платити хорошу ціну. Я готовий віддати 560чи навіть 600$, за такі характеристики. Кожен дивиться сам на свої потреби.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Meta працює над власними навушниками з камерою та штучним інтелектом

    Як ми звикли чути з 2023 року, сфера застосування штучного інтелекту розширюється. Компанії змагаються за…

    17.05.2024

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024