Зображення, характеристики і ціна флагманського смартфона OnePlus 7 розкриті рітейлером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До офіційного анонсу флагманського смартфона OnePlus 7 залишилося ще кілька місяців, а в мережі продовжує накопичуватися інформація про нього. На цей раз, рітейлер Giztop опублікував зображення, ціну і характеристики, не залишивши майже ніякої інтриги. Звичайно, якщо до анонсу ці параметри не зміняться.

Ціна вказана в розмірі 569 доларів (15 тис. грн.). На рендері видна тільки передня панель. Екран смартфона без вирізів і з тонкими рамками. Фронтальну камера не видно, вона буде висуватися зверху при використанні.

Смартфон отримав екран AMOLED з діагоналлю 6,5 дюйма, підукранний дактилоскопічний датчик, акумулятор ємністю 4000 мА·год з швидкою зарядкою потужністю 44 Вт. Основна камера поєднує три модуля з датчиками роздільною здатністю 48 Мп, 20 Мп і 16 Мп, висувна фронтальна камера — 16-мегапіксельна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основі лежить однокристальна система Qualcomm Snapdragon 855, 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті, 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті. На смартфон встановлена операційна система Android 9.0 Pie з оболонкою Oxygen OS 9. Апарат має розміри 161,3 x 76,1 x 8,8 мм і важить 185 г.

Офіційний дебют OnePlus 7 очікується в червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.