Panasonic представив смартфон зі звичним екраном 16:9 і Android 7 Nougat

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Panasonic випустила смартфона Panasonic Eluga Ray 800, який виконаний в добре знайомому, але модному дизайні.

Екран пристрою має діагональ 5,5 дюйма при роздільній здатності 1920х1080 пікселів і співвідношенням сторін 16:9. Він покритий захисним склом Gorilla Glass 3 і має дуже великі за сучасними мірками рамки над і під дисплеєм.

Новинка обладнана однокристальною системою Spreadtrum SC9853i з графічним процесором ARM Mali-T820 MP2, в оснащення входять 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті. Слот для карт пам’яті microSD дозволяє встановити накопичувач ємністю до 128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камери смартфона мають роздільну здатність 13 і 8 Мп, обидві отримали світлодіодні спалахи. Розробники вирішили зовсім не перепрацьовувати, встановивши на смартфон операційну систему Android 7 Nougat, представлену три роки тому.

Panasonic робить ставку на ціну, яка становить 140 доларів (3700 грн.). Однак, схоже, хтось забув про дуже сильного конкурента в особі Xiaomi Redmi Note 7, який при схожій ціні має куди більш привабливі характеристики. Про дизайн говорити не будемо, на кожен товар є свій покупець. До речі, Xiaomi Redmi Note 7 вже почав продаватися в Європі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.