У смартфона Redmi Note 7 Pro є нічний режим зйомки Super Night Scene

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo цікаву фотографію. Знімок зроблений на новий смартфон Redmi Note 7 Pro і демонструє можливості нічного режиму зйомки Super Night Scene.

Лу Вейбинг зазначив, що в разі поганих умов освітлення, камера Redmi Note 7 Pro з датчиком Sony IMX586 на 48 Мп підтримує технологію «4-в-1», коли чотири сусідніх пікселів поєднуються в один великий піксель розміру 1,6 мкм, збільшивши чутливу до світла область в чотири рази. В результаті, можна отримати яскраві зображення з низьким рівнем шумів.

Також використовуються і інші технології по поліпшенню нічних фото, такі як поєднання безлічі знімків з різною експозицією в один із дуже широким динамічним діапазоном, стабілізацію зображення з використанням ШІ, зниження шумів і корекцію, і так далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лу Вейбинг раніше вже заявляв, що Redmi Note 7 Pro фотографує на рівні смартфонів за 450 доларів (12 тисяч гривень), тобто вище середнього щабелю.

Дебют Redmi Note 7 Pro в Китаї повинен відбутися 18 березня. Продажі в Індії стартували вчора, 6 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.