В смартфон Figgers F3 складно повірити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розташована у Флориді телекомунікаційна компанія Figgers була заснована 2009 році. Вона займається послугами зв’язку, однак у 2014 році компанія випустила свій перший смартфон під назвою Figgers F1. Особливістю смартфона стало те, що він міг автоматично забороняти відправку текстових повідомлень під час водіння.

Днями компанія анонсувала перший 5G-смартфон, який буде випущений в США. Смартфон Figgers F3 буде працювати з будь-яким мобільним оператором у будь-якій країні світу, про що заявив виконавчий директор компанії Фредді Фиггерс (Freddie Figgers).

Смартфон повинен отримати дисплей дозволом 4К, здвоєну камеру з роздільною здатністю 18 Мп, енергонезалежну пам’ять об’ємом 1 ТБ, яка стане в нагоді для завантаження і зберігання великої кількості вмісту мереж 5G, а також захист від пилу і вологи (ступінь не вказана).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одним дуже цікавим моментом здається бездротовий зарядний пристрій Figgers Super Base, яке дозволить заряджати смартфон на відстані до п’яти метрів. Поки що на ринку немає смартфонів з подібними технологіями.

Подробиць про апаратну платформу, модем, акумулятор та інші моменти поки немає. Деякі скептики вважають, що це просто фейк, запущений для залучення уваги до компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.