В Redmi Note 7 Pro використовується серйозно допрацьована платформа Snapdragon 675

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

18 березня в Китаї відбудеться локальна прем’єра смартфона Redmi Note 7 Pro. Всі характеристики цієї моделі ми вже знаємо, але ось те, про що ми навіть не здогадувалися: як виявилося, в цьому смартфоні використовується серйозно допрацьована версія однокристальної платформи Qualcomm Snapdragon 675.

Про це повідомив віце-президент Xiaomi і керівник бренду Redmi Лю Вейбинг (Lu Weibing) в ході прес-конференції, яка відбулася в соціальній мережі Weibo (виявляється, у Китаї це поширений формат). За словами топ-менеджера, Xiaomi взяла і перенесла в Snapdragon 675 «сотні» поліпшень, які з’явилися в топової платформі Snapdragon 855. Мова про алгоритми стиснення JPEG, роботі з файлами APK, стисненні даних при завантаженні / вивантаженні даних, декомпресії PNG і … багато ще ніж. Іншими словами, використовувана в Redmi Note 7 Pro платформа Snapdragon 675 оптимізована краще таких же SoC в інших смартфонах, тому смартфон в реальних умовах роботи забезпечить «кращий користувальницький досвід», ніж інші моделі, в тому числі і перспективний Meizu Note 9. І справа тут зовсім не в кількості балів в AnTuTu.

Раніше ми писали, що у Xiaomi з 2017 року в США працює спільний з Qualcomm центр розробки і досліджень, фахівці китайської компанії активно брали участь у створенні Snapdragon 855. Тому немає нічого дивного в тому, що їх досвід та компетенції дозволили поліпшити і, ймовірно, трохи «прискорити» Snapdragon 675. Не виключено, що й інші SoC в наступних важливих смартфонах Xiaomi і Redmi теж виявляться допрацьованими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.