Глузування на адресу Xiaomi Mi 9 підтримала Oppo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні глава Lenovo China Mobile Business Department публічно висловився негативно на адресу Xiaomi Mi 9, заявивши, що насправді смартфон не можна вважати доступним, так як першу партію розкупили за 53 секунди, а значить придбати пристрій просто неможливо.

Слідом за ним схожу заяву зробив віце-президент компанії Oppo Шен Йирен (Shen Yiren). Через кілька днів після офіційного початку продажів Xiaomi Mi 9 він опублікував в Weibo публічне повідомлення, в якому заявив, що з радістю б випробував Xiaomi Mi 9, однак не зміг придбати пристрій.

Трактувати цю заяву можна по-різному. Однак найпростіше пояснення полягає в наступному: Oppo, як і її колеги по цеху, намагається насміхатися над Xiaomi Mi 9, вказуючи на те, що купити смартфон якщо не неможливо, то не зовсім непросто. Зовсім скоро Oppo випустить новий флагман, намагаючись привернути до нього додаткову увагу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто додати, що в Мережі є велика кількість відгуків від реальних користувачів, які підтверджують, що смартфон Xiaomi Mi 9 можна знайти у вільному продажі не тільки в Китаї, але і в європейських країнах. Днями мережевий інформатор Роланд Квандт (Roland Quandt) опублікував фотографії смартфона Xiaomi Mi 9 Global Version, який він купив в Барселоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.