Samsung Galaxy S10 пройшов тест на міцність від JerryRigEverything

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В руки відомого блогера Зака Нільсона, автора YouTube-каналу JerryRigEverything, потрапив новенький флагман Samsung Galaxy S10. Як завжди, його очікували стандартні випробування від Зака: вогнем, на подряпини і на міцність.

Дисплей показав результат всіх сучасних флагманів: подряпини з’являються тільки від матеріалів твердістю 6-го рівня за шкалою Мооса. Правда, фарба на бічних гранях злазить дуже легко, зате камери, в тому числі і фронтальна, захищені на совість і не бояться «холодної зброї» та гострих предметів.

Відмінний результат екран показав і при нагріванні. Незважаючи на те, що це AMOLED, і часто вони не відновлюються після відкритого вогню, дисплей Galaxy S10 «затягнувся» через лічені секунди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Успішним став і тест на міцність: на відміну від Redmi Note 7, «десятка» не гнеться і не «тріщить по швах», як би не старався блогер.

Окрему увагу Зак приділив підекранному сканеру відбитків пальців. Як виявилося, якщо подряпати область дисплея за допомогою інструменту 7-го рівня твердості за шкалою Мооса, сканер добре працює навіть через подряпини. А ось інструмент 8-го рівня жорсткості, який залишив на екрані глибокі “порізи”, вивів з ладу датчик.

Але в житті смартфон навряд чи отримає такі «каліцтва», а звичайна дрібниця і ключі в кишені йому точно не зашкодять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.