Менше, ніж у Galaxy Fold. Samsung надала Apple і Google гнучкі екрани

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung поставляє гнучкі екрани двом американським гігантам — компаніям Apple і Google. Про це повідомили корейські ЗМІ з посиланням на джерела в індустрії.

За даними джерел, Samsung надала своїм конкурентам гнучкі дисплеї діагоналлю 7,2 дюйма, тоді як у фірмовому смартфоні Galaxy Fold використовується екран діагоналлю 7,3 дюйма.

Судячи з усього, Samsung готова пожертвувати деякою часткою ексклюзивності заради того, щоб виростити екосистему для гнучких смартфонів швидше. У минулому році корейський виробник постачав інженерні зразки гнучких панелей китайським компаніям, таким як Xiaomi і Oppo. При цьому Huawei воліла продукцію BOE для свого першого гнучкого смартфона, Mate X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо Apple і Google сподобаються зразки і вони вирішать випустити смартфони на їх основі, Samsung зіткнеться з величезним зростанням попиту на свої гнучкі OLED панелі і додатково отримає широку екосистему для гнучких смартфонів, яка нині відсутня.

Чутки про розробку гнучкого iPhone ходять по мережі вже давно, вони підкріплюються регулярно одержуваними патентами Apple на цю тему. Останнім став патент на гнучкі екрани з підігрівом, які не будуть тріскатися на морозі. Випуск може відбутися в 2020 році. Google в минулому році підтверджувала на конференції розробників Android підготовку до випуску такого продукту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.