Бюджетний флагман Xiaomi Mi 9 SE надходить у продаж

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Тиждень тому компанія Xiaomi представила не тільки флагманський смартфон Xiaomi Mi 9, але і його спрощену версію, яка отримала назву Xiaomi Mi 9 SE.

Реклама

Сьогодні Xiaomi Mi 9 SE надходить в офіційний продаж на території Китаю, а також в Японії, проте зовсім скоро новинка повинна з’явитися в інших регіонах світу.

У Китаї пропонуються версії з 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті за 299 доларів (8 тисяч гривень), а також з таким же об’ємом оперативної, але вдвічі більшим об’ємом флеш-пам’яті, яка коштує близько 344 доларів (9250 грн.). Новинки доступні в трьох кольорах (Lavendar Violet, Ocean Blue і Gray).

Xiaomi Mi 9 SE отримав AMOLED екран діагоналлю 5,97 дюйма роздільною здатністю 1080х2280 пікселів, який займає 90,47% передньої панелі, а також підекранний дактилоскопічний датчик. В основній камері використовуються датчики зображення роздільною здатністю 48, 8 і 13 Мп, фронтальна камера є 20-мегапіксельною.

Смартфон оснащений однокристальною системою Snapdragon 712, модулем NFC і акумулятор ємністю 3070 мА•год, з коробки він працює під управлінням Android 9.0 Pie з оболонкою MIUI 10.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwww.ixbt.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ