Завтра розпочнуться продажі найдорожчої версії Xiaomi Mi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час анонсу флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 компанія Xiaomi не уточнила, коли почнуться продажі найдорожчої версії. Тепер вона оголосила, що преміальне видання Xiaomi Mi 9 Transparent Edition стане доступно з завтрашнього дня, 1 березня.

Видання Xiaomi Mi 9 Transparent Edition відрізняється задньою панеллю, оформленою під прозору кришку. Також дана версія стала першим смартфоном компанії з 12 ГБ оперативної пам’яті. Ще однією відмінністю від базової моделі Xiaomi Mi 9 стала 48-мегапіксельна основна камера з діафрагмою F/1,47 і сім’ю пластиковими лінзами (7P), тоді як у звичайній версії об’єктив складається з 6 елементів і характеризується максимальною діафрагмою F/1,75.

Звичайно, поки мова йде тільки про продажі в Китаї. Ціна на Xiaomi Mi 9 Transparent Edition з 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті становить 598 доларів (приблизно 16100 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, що базова модель Xiaomi Mi 9 б’є рекорди продажів в Китаї. Перша партія смартфонів Xiaomi Mi 9 розлетілася менше ніж за хвилину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.