Samsung по-іншому підійшла до створення свого бюджетника Galaxy M30

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Samsung Galaxy M10 і M20 кардинально відрізняються від того, що робила компанія в цьому сегменті раніше. За дуже скромні за сучасними мірками гроші новинки пропонують вельми непогані характеристики, а в певних аспектах модель Galaxy M20 і зовсім перевершують майже будь-якого конкурента.

Тому сьогоднішній анонс моделі Galaxy M30 багато хто також чекали з цікавістю. Смартфон, як і перші дві моделі лінійки, представили в Індії. Там новинку оцінили в 210 і 250 доларів в залежності від конфігурації (приблизно 5700 – 5700 грн.).

Galaxy M30 виконаний в тому ж дизайні, що і молодші моделі, та й деякі параметри повністю ідентичні, але дещо в чому новинка все ж набагато цікавіше. Як мінімум в тому, що тут використовується екран Super AMOLED, тоді як в молодших моделях встановлені панелі IPS. Galaxy M30 оснастили екраном Infinity-U діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю Full HD+. Також тут потрійна основна камера з датчиками роздільною здатністю 13, 5 і 5 Мп. В даному випадку один з додаткових датчиків отримав надширококутний об’єктив, а другий служить для визначення глибини сцени. В іншому Galaxy M30 дуже схожий на M20. Тут та ж SoC Exynos 7904, той же акумулятор ємністю 5000 мА·год, той же порт USB-C і ті ж кольори: чорний і синій. Але оперативної пам’яті тут 4 або 6 ГБ, а флеш-пам’яті — 64 або 128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі смартфона стартують 7 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.